Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

"Nieuwe mensen in je bedrijf, dat geeft altijd een meerwaarde"

Pallieter - Verhuurder partymaterialen
Pallieter heeft een partyverhuurbedrijf in Huldenberg. Hij vertelt hoe hij altijd blij verrast is door de inzichten en idee├źn die nieuwe werknemers meebrengen. Onderaan de pagina lees je de transcriptie van Pallieters video.

Je bouwt voor jezelf een bedrijf op met bepaalde waarden en visie. Je wilt ook graag dat je werknemers diezelfde visie en waarden vertegenwoordigen. Dus dat is toch wel een uitdaging om ervoor te zorgen dat het bedrijf zijn waarden blijft behouden. Acht jaar geleden zijn wij met Tompie Partyverhuur gestart, wij proberen een totaalservice aan te bieden aan onze klanten voor alle logistieke materialen voor hun feest. Wij hebben besloten om iemand aan te nemen toen het voor ons persoonlijk te veel aan het worden was. Als je wilt groeien kan dat in onze sector alleen maar door er mensen bij te nemen. Ik was altijd positief verrast door de extra inzichten die de werknemers aanbrengen, dat is toch altijd wel een meerwaarde, om nieuwe mensen met nieuwe ideeën in je bedrijf te hebben, die een andere kijk op de situatie hebben.

Ik denk dat voor elk bedrijf een platform zoals ikwilaanwerven.be zeer waardevol. Vooral omdat je je altijd heel goed moet informeren voordat je iets doet, dus het biedt zowel motivatie als hulp om verder te gaan, ja dat zijn toch wel de troeven van het platform.