Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

"Een goede werkgever zijn, dat is iets om trots op te zijn"

Andries - Schilder
Andries heeft een schildersbedrijf in Herent. Hij vertelt hoeveel belang hij hecht aan het welbevinden van zijn personeel. Onderaan de pagina lees je de transcriptie van Andries’ video.

Werkgever zijn, dat vind ik een hele mooie titel eigenlijk, want je zorgt voor twee mensen die goed hun boterham verdienen op een aangename manier. Een goede werkgever zijn, dat vind ik iets om trots op te zijn. Ik kom uit het onderwijs eigenlijk en ik was schilder in bijberoep. Ik heb de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te richten met de bedoeling om personeel aan te nemen. Ik hecht heel veel belang aan het welbevinden van Lynn en Jelle, zodat ze graag komen werken. Ze zijn ook fier om voor Paintcrew te werken en ik ben ook fier dat zij voor Paintcrew werken. We zijn eigenlijk een kleine familie, en dat is plezant.

Werkgever zijn was vooral in het begin heel hard zoeken, hoe het precies werkt, hoeveel het gaat kosten. Ik had nog niet gehoord van ikwilaanwerven.be. Misschien was dat wel interessant geweest om al die stappen te kunnen zien die ik moet ondernemen om iemand aan te werven, om heel snel te zien hoeveel dat gaat kosten. Het geeft een goede opsomming van wat je moet doen en daarna moet je actie ondernemen.